Haz 2018
Lisans Ekonomi Araştırmaları Konferansı

İTÜ Ekonomi Bölümü 10 Mayıs 2018 tarihinde lisans düzeyinde ekonomi araştırmaları yapan öğrencileri düzenlediği konferansla biraraya getirdi. Konferansa Türkiye genelindeki lisans öğrencilerinden büyük ilgi geldi ancak yapılan başvurulardan sadece 8 tanesi sunum yapmak için bölümümüze davet edildiler. Kendi bölüm öğrencilerimizin yanı sıra Boğaziçi Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Sabanci Üniversitesi, TED Üniversitesi ile Pamukkale Üniversite’sinden öğrenciler sunumlarını yaptılar. Konferans sonrası katılan öğrenciler sunumlarının ardından bölüm hocalarımızın yönelttiği tavsiyelerin makalelerini geliştirebilmeleri adına çok önemli olduğunu ve kendilerine bu imkan verildiği için de çok minnettar olduklarını dile getirdiler. Aynı şekilde dinleyici olarak konferansa katılan lisans öğrencilerinin bir çoğu bu konferansın onlar için de ufuk açıcı olduğunu ve kendilerinin akademik çalışmalarına odaklanmaları adına motive edici olduğunu dile getirdiler. Sunulan makalelerin başlıklarını ve sunum yapan öğrencilerin bilgilerini ekteki programda bulabilirsiniz.
QuentinAsking
YaseminTED1